Foodoholic

Foodoholic is een clean, eenvoudig en esthetisch WordPress-thema voor restaurants dat helemaal gratis is.

Het is gemaakt met minimaal ontwerp om uw restaurantbedrijf op de eerste plaats te zetten. Foodoholic is een zeer aanpasbaar en uiterst gebruiksvriendelijk, multifunctioneel restaurant WordPress-thema dat uw keuken perfect laat zien op uw website en er op alle apparaten perfect uitziet. Het goed ontworpen restaurant WordPress-thema, Foodoholic, biedt u basisfuncties - zoals koptekstmedia, aanbevolen inhoud, aanbevolen schuifregelaar, voedselmenu's, hero-inhoud, services, getuigenissen en meer - die uiterst cruciaal zijn om een heerlijk ogende website te maken in slechts enkele minuten. Het is een gratis versie van Foodoholic Pro en heeft een gastvrije en aantrekkelijke uitstraling met eenvoudige menupagina's. Foodoholic is ook klaar voor vertaling.

14.95

Foodoholic is een zeer aanpasbaar en uiterst gebruiksvriendelijk, multifunctioneel restaurant WordPress-thema dat uw keuken perfect laat zien op uw website en er op alle apparaten perfect uitziet.

ServerService: 1 stop website shop.
Maak ook je eigen WordPress website zonder gedoe.
cloud-syncearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram