BlueStreet

BlueStreet is een zakelijk WordPress-thema dat veel functies bevat om uw website naar wens aan te passen. Omdat dit thema het onderliggende thema is van WallStreet WordPress Theme, kunt u dus gebruikmaken van alle functies die aanwezig zijn in het bovenliggende thema zelf.

Reeds duizenden gebruikers zijn dol op dit thema omdat het is ontworpen voor meerdere bedrijven zoals bedrijven, bedrijven, advocatenkantoren, bureau voor digitale media, architectenbureau, persoonlijk, portfolio en website voor freelancers.

Er is geen aparte pro-versie van BlueStreet Theme, u krijgt alle functionaliteit in de premium-versie van WallStreet Theme. In de premiumversie krijgt u 2 kleurenskins Lite en Dark, 10 vooraf gedefinieerde kleurenschema's, functie voor het maken van uw aangepaste kleurenschema, een opvallende schuifregelaar, services, getuigenissen, portfolio, klanten / sponsoren, bloglay-outs, Layout Manager en de nieuwste Nieuws.

U vindt verschillende paginasjablonen zoals Over, Service, Portfolio, Blog en Contact. Het thema heeft ondersteuning voor populaire plug-ins zoals WPML, Polylang en JetPack Gallery Extensions. Ga gewoon naar Vormgeving / Aanpassen om te beginnen met aanpassen. Zowel de lite- als de premiumversie van het WallStreet-thema worden geleverd met verschillende locaties.

 

Dit thema is een child-theme van Wallstreet. Koop dit thema en u krijgt Wallstreet Lite + BlueStreet.

14.95

BlueStreet is een zakelijk WordPress-thema dat veel functies bevat om uw website naar wens aan te passen. Child theme van WallStreet WordPress Theme

ServerService: 1 stop website shop.
Maak ook je eigen WordPress website zonder gedoe.
cloud-syncearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram