Ample

AMPLE
Gratis professioneel WordPress-thema.
Ample is een multifunctioneel, responsief WordPress-thema gemaakt om u te helpen in een mum van tijd een prachtige, professioneel ogende site te maken. Het heeft tal van ingebouwde opties om uw site de gewenste look te geven.

 

BEDRIJFSTEMPLATE
Thema omvat Business-sjabloon en aangepaste widgets die speciaal zijn gericht op het maken van een prachtige professioneel ogende bedrijfssite in slechts enkele minuten.

EEN PAGINA THEMA
Het thema is zo veelzijdig dat het ook kan worden gebruikt als een thema van één pagina met de juiste widgets en instellingen in het thema.

4 AANGEPASTE WIDGETS
Gratis versie bevat 4 aangepaste widgets, speciaal gericht op het maken van een professioneel ogende bedrijfssite.

ZOEK MACHINE OPTIMALISATIE
Volgt de beste SEO-gebruiken. Titel tags worden verstandig gebruikt om uw belangrijke inhoud aan zoekmachines te bezorgen.

BELANGRIJKE BROWSERS COMPATIBEL
Thema is getest met alle belangrijke browsers. De site ziet er soepel en mooi uit, ongeacht de browser waarop u uw site bekijkt.

GEOPTIMALISEERD VOOR SNELHEID
We blijven themacodes bijwerken met de beste nieuwste methoden voor themaontwikkeling om de laadtijd van de site tot een minimum te beperken.

GEWELDIGE SLIDER
Thema zit vol met afbeeldingsschuifregelaar om uw belangrijke inhoud mooi weer te geven.

BOXED & BREDE INDELING
Kies de boxed of brede lay-out zoals u wilt. Dit wordt weerspiegeld in de hele site, ook kunt u de inhoudsbreedte wijzigen in 978px of 1218px.

RESPONSIVE ONTWERP
Thema is mobielvriendelijk. Past zich automatisch aan bij weergave op iPhones, iPads en andere kleine draagbare apparaten.

 

Ample is een echte alleskunner voor je WordPress website.

14.95

Gratis professioneel WordPress-thema: Ample

ServerService: 1 stop website shop.
Maak ook je eigen WordPress website zonder gedoe.
cloud-syncearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram