Audioman

Audioman is een goed ontworpen, modern en trendy WordPress-muziekthema gebouwd voor muzikanten en bands die zich richten op het promoten van hun muziek en evenementen. Er zijn eenvoudige modules en functies beschikbaar in Audioman, zodat u meteen een complete en aangepaste website kunt bouwen. Het thema wordt geleverd met een scala aan functies - zoals koptekstmedia, aanbevolen schuifregelaar, aanbevolen inhoud, hero-inhoud, afspeellijst, portfolio, getuigenissen en meer - om uw muziekwebsite op de voorgrond te houden. Audioman is volledig responsief, wat betekent dat uw website er ongelooflijk strak en visueel aantrekkelijk uitziet op alle apparaten met een verschillende schermresolutie. Het thema is zeer boeiend en de functies erin helpen je om in korte tijd echte volgers te krijgen. Bovendien is het thema klaar voor vertaling.

 

Muzikanten, bands, artiesten en promotors bouwen snel en eenvoudig een professionele WordPress website met Audioman.

14.95

Audioman: een modern en trendy WordPress-muziekthema gebouwd voor muzikanten en bands die zich richten op het promoten van hun muziek en evenementen.

ServerService: 1 stop website shop.
Maak ook je eigen WordPress website zonder gedoe.
cloud-syncearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram