Flexible

Flexible is een slank en minimaal portfoliothema boordevol geweldige functies.

Het thema zet uw werk op de eerste plaats, waarbij de ontwerpelementen tot een minimum worden beperkt en toch een definitieve moderne stijl behouden blijft. Met zijn filterbare / ajax-aangedreven multimediagalerij is Flexible misschien wel ons meest veelzijdige galerijthema tot nu toe.

Volledig responsief ontwerp
Flexibel is volledig responsief, wat betekent dat het zich in een handomdraai aanpast aan verschillende schermformaten om ervoor te zorgen dat uw website er altijd fantastisch uitziet, ongeacht welk apparaat wordt gebruikt om hem te bekijken. U hoeft niet langer te zoomen en rond te scrollen wanneer u door uw website op uw iPhone bladert. De uitgelichte schuifregelaar is zelfs ingeschakeld voor vegen.
Het ontwerp zal er ook geweldig uitzien op uw tablet, zowel in portret- als landschapsmodus! Test het voorbeeld op uw iPad om te zien hoe het thema wordt aangepast om browsen zo intuïtief mogelijk te maken.

Sortable Ajax Gallery
Flexible maakt gebruik van een sorteerbare Ajax-galerij voor zijn portfolio-pagina's. Galerij-items worden soepel geladen met ajax en kunnen in verschillende categorie├źn worden gesorteerd zonder de pagina opnieuw te laden. Dit maakt browsen in uw portfolio een veel snellere en aangenamere ervaring.

14.95

Flexible is een slank en minimaal portfoliothema boordevol geweldige functies. Het thema zet uw werk op de eerste plaats, waarbij de ontwerpelementen tot een minimum worden beperkt en toch een definitieve moderne stijl behouden blijft. Met zijn filterbare / ajax-aangedreven multimediagalerij is Flexible misschien wel ons meest veelzijdige galerijthema tot nu toe.

Volledig responsief ontwerp

ServerService: 1 stop website shop.
Maak ook je eigen WordPress website zonder gedoe.
cloud-syncearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram