Dream Spa

Dream Spa is een elegant WordPress child theme van SpaSalon.

Het is perfect om een online winkel te bouwen en geschikt voor SPA's, schoonheidssalons, schoonheidsbehandelingen, meisjeswebsites, kapsalons, gezondheidsgerelateerde activiteiten, gastvrijheid, massagesalons, medisch, fysiotherapie, wellness, yoga, gezondheidsblogs en andere ander soort bedrijf. U kunt een effectieve aanwezigheid in een online winkel creëren, omdat Dream Spa WooCommerce ondersteunt. Met de afzonderlijke WooCommerce-zijbalken die aan de winkelpagina's zijn toegevoegd, kunt u verschillende sets widgets toevoegen en kunt u ook de lay-out van de zijbalken in de Business Template aanpassen. Allemaal zonder een enkele coderegel toe te voegen. Navigeer naar Vormgeving> Aanpassen om te beginnen met aanpassen.

14.95

Dream Spa WordPress Thema

Geschikt voor SPA's, schoonheidssalons, schoonheidsbehandelingen, meisjeswebsites, kapsalons, gezondheidsgerelateerde activiteiten, gastvrijheid, massagesalons, medisch, fysiotherapie, wellness, yoga, gezondheidsblogs en andere ander soort bedrijf.

ServerService: 1 stop website shop.
Maak ook je eigen WordPress website zonder gedoe.
cloud-syncearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram